Hösten 2020

Det börjar närma sig höst. Naturen bjuder på bär och svamp. Snart börjar de första löven falla. Som det alltid gör den här tiden på året. Det är som att naturen inte bryr sig om att väldigt mycket är annorlunda i år. Den tänker inte på någon pandemi. Den tänker inte på dina förändringar eller känslor. Naturen finns där ändå. Den står stadigt när omvärlden skälver.

Så kom ihåg att du alltid kan få ro i naturen och skogen.

Det är en plats som jag tillbringat mycket tid i under sommaren. Rensat ut. Fyllt på. Lugnat ner. Fått energi. Naturen bryr sig inte om mitt nya jobb eller tankarna kring vad som händer med Yogaloftet. Den bara är.

Nu är snart min långa ledighet slut och till skillnad mot förra hösten så kommer varsagshjulet nu rulla på i en snabbare takt. Men det ska bli så roligt! Jag känner mig helt beredd. Redo för något nytt. Laddad för att få jobba. Starta om och se vad livet ger.

Den här sommaren har verkligen varit en ren njutning, rakt igenom. Eftersom jag innan sommarledigheten visste att jag skulle få ett nytt jobb i höst så kunde jag liksom vila i det. Och bara njuta av att vara ledig. Samla på ögonblick.

Men någon yoga kommer det tyvärr inte bli inom den närmsta framtiden. Jag hade tänkt hålla mer utomhusyoga, men det har inte blivit av. Vädret har varit för ostadigt. Vi har gjort lite spontana utfärder. Jag har inte haft lusten. Och att ha yoga inomhus nu känns inte bra. Det är tyvärr för ont om plats hos mig. Så jag väntar. Säkert är det en mening med det här också. För min del får jag en chans att känna in det nya jobbet utan att yogan tar någon plats. För din del kanske det är en chans att få till yoga där hemma. Bara prova några övningar som du har gjort hos mig. Behöver inte alls vara avancerat.

Sen. När det är dags igen. Då ses vi! ❤

6 reaktioner till “Hösten 2020”

 1. Stort Lycka till med ditt nya jobb Maja 😘
  Är såå glad för de yoga stunder jag fått uppleva hos dig ,helt fantastiskt härligt .
  Det blir lite yoga hemma nu ….
  Vi ses i framtiden!
  Kram 🌟

  Gilla

 2. Jag önskar dig också lycka till på nya jobbet, som jag vet att du kommer klara med bravur! Vilken tur att de hittade just dig! Lite sorgligt för yogaloftet och att butiken inte finns längre, men som du skriver- det kanske kan bli yoga på loftet längre fram❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: