Dansen fortsätter

Nu har jag haft två tillfällen med konceptet ”Dans, gong och mantrasång” på Yogainstitutet i Karlstad. Och jag kan inte sammanfatta det på annat sätt än succé! 🙂

Flera har varit lite fundersamma innan själva passet. Vad skulle det här innebära? Ska jag kunna dansa i 30 minuter? Jag vet inte om jag riktigt är bekväm med att sjunga…

Men efteråt har det varit idel glada toner. ”Det här är som en nystart. Nu känner jag mig helt renad.” ”Det här var helt magiskt!” ”Det här skulle jag vilja göra varje vecka!” ”Det var en sån härlig blandning, med dans, skön vila och sedan mantrasång!”

Jag kan inte annat än hålla med! Det blev en oslagbar kombination. Så självklart behöver vi en fortsättning! Jag har bokat in ytterligare ett pass i juni, men planerar även för hösten… Kanske kör vi samma koncept en gång i månaden. För dig som vill vara med redan nästa tillfälle så sker anmälan via yogainstitutet.nu.

Vad är Yogainstitutet?

Det är en yogastudio på Herrhagen i Karlstad. Atmosfären är verkligen underbar. Så fort du kommer innanför dörren så kommer lugnet. Det finns en stor hall där du kan hänga av dig, två toaletter, ett kök (där du gärna får dricka te efteråt) och en stor fin lokal där 17 personer får gott om plats.

Vad innebär Dans, gong och mantrasång?

Två timmar med tre godbitar från yogan, nämligen frigörande dans, gongavslappning och mantrasång! Vi börjar med lite avslappningsövningar för att landa på mattan.

Det här får du:
✅️ En massa rörelseglädje, där du med slutna ögon får röra dig precis som du vill till medryckande, avslappnande, energifylld och varierad musik. Du får möjlighet att skaka loss stressen, släppa alla måsten och röra dig fritt.
✅️ En lång stunds djup avslappning till gongens vibrationer, men också i tystnad. Det kommer ge kroppen välbehövlig djup vila efter dansen och är som en inre dusch av ditt sinne.
✅️ Flertalet meditationer där vi använder oss av bl.a. visualisering, andning och givetvis rösten, för att även låta hjärnan få vila lite. När vi sjunger mantrasånger tillsammans så frigör vi massor av må-bra-hormoner och fyller på med självkärlek och inre frid.

🌟 Efter dessa två timmar hoppas jag du kan vandra hemåt med lite lättare steg, harmonisk och med ny energi!

Inga som helst förkunskaper behövs! Kostnad: 250 kronor. Anmälan via yogainstitutet.nu.

Jag hoppas du vill testa på det, antingen nu i juni, eller i höst!

Hjärtligt välkommen! Kram Maja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: